Om Camargue Rejser

Mit navn er Erik Bjørklund, jeg er 60 år og er bosat i Frankrig.
Jeg er egentlig uddannet i IT-branchen, men en lille afstikker til skisportsstedet Val Thorens blev til 9 år som destinationschef for 2 forskellige rejsebureauer.

Om vinteren arbejder jeg i de franske alper i skisportsstedet Val Thorens på det 5 stjernede Hotel Pashmina.(1*Michelin). Når vintersæsonen er færdig, har jeg tilbragt meget tid i Camargue området i Sydfrankrig som jeg har en stor kærlighed til.

Camargue-rejser tilbyder Weekend-Mini-ferie eller 1 uges ophold med skræddersyede løsninger som dækker mine gæsters behov.

Derfor besluttede jeg mig for at åbne mit rejsebureau Camargue-rejser med max. 8 gæster pr.uge med mig som privat guide. Jeg ved at Camargue området er ukendt for mange danskere, dette håber jeg at kunne lave om på da Camargue appellerer til alle, her er masser af natur, sportsmuligheder og historisk interessante steder. Camargue er ikke så hip som Cote de Azur og Provence, og gudskelov for det, her er vi nede på jorden i autentiske omgivelser, og som samtidig er 25-30% billigere end Cote de Azur og Provence.

Jeg har opbygget et efterhånden stort netværk i Camargue og kan derfor åbne døre til oplevelser du normalt ikke får adgang til. Mulighederne for oplevelser i dette for danskere ukendte område i Frankrig er mange…det er bare at tage for sig. Jeg vil gøre alt for at mine gæster vil få en uforglemmeligt ophold i dette fantastiske område.